Best verkochte producten

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Onze klanten spreken erover

Ciel Boekhouding Premium 16.60

Christine Luyten

Orditech
“Alle financiële transacties lopen via Ciel en Isabel”, vertelt Christine Luyten, financieel directeur bij het Doornikse Orditech. “Ik weet echt niet meer hoe ik mijn zaak zou beheren zonder de feilloze integratie van die twee softwarepakketten voor de toegang tot mijn bankgegevens via internet. Eén ding weet ik zeker: ik zou extra personeel moeten aanwerven. Maar tegen de kostprijs van vandaag de dag? Ik durf er niet aan denken.”

Ciel Boekhouding Evolution 16.60

Stéphane Melato

LPA Laboratorium
« Een vriend heeft mij aangeraden een Gold Contract te nemen voor Ciel Boekhouding. Zo kan ik de telefonische bijstand gebruiken zoveel ik wens. De technici zijn beschikbaar en geven kwalitatief hoogstaande antwoorden. Ik ben nu veel rustiger in mijn werk.
In het algemeen heb ik geen spijt het contract te hebben genomen en bovendien geniet ik van de updates van het programma. »

Ciel Vaste Activa

Pierre Steun

Bedrijf Kodixa
"Wij gebruiken een ERP binnen ons bedrijf maar wij hebben Ciel Vaste Activa gekozen voor het beheer van onze vaste activa. Men kan heel gemakkelijk een activa inbrengen, een nieuwe afchrijving opstellen, etiketten afprinten, ....
Het is een heel kostbare en betrouwbare software die aan de noden van elk bedrijf, groot of klein, beantwoordt. "

Ciel Offertes & Facturen

Anne-Laure Tabouret

Firma DALG'Express
« Ik sta alleen voor het verwerken van het administratieve deel van het bedrijf en alvorens het programma Ciel Offerte-Factuur te hebben aangeschaft, verloor ik veel tijd door alles manueel te doen. Ciel Offerte-Factuur heeft mij toegestaan 2 dagen werk per maand te winnen.
De functies zijn heel handig : de boekhoudkundige boekingen worden automatisch aangemaakt, de berekening van de BTW... en vooral het omzetten met één muisklik van de offerte in een factuur.
Ik ben erg tevreden, daar Ciel Offerte-Factuur erg handig in gebruik is. Hij is duidelijk en intuïtief. Een de elementen ingegeven (klantencodes, betalingsvoorwaarden, BTW-percentage, disconto...) wordt alles eenvoudig, snel en automatisch.
Ciel Offerte-Factuur is een programma heel eenvoudig in gebruik en toegankelijk dankzij de wizards als men deze nodig heeft. Praktisch, het zet de offertes om in facturen in 1 muisklik en staat mij toe tijd te winnen. Ik heb dit programma gekozen wegens het vertrouwen dat ik heb in het merk Ciel en ik ben er perfect tevreden mee. Het is een efficiënt programma, dat ik zeker aanraad. »

Ciel Offertes & Facturen

Alain Le Maître

Bedrijf ALM Gestion
"Ciel Offerte Factuur is een eenvoudig te gebruiken softwarepakket, ideaal voor iedereen dankzij de assistenten. In één klik kan je uw offertes omzetten in facturen en ik bespaar op deze manier heel veel tijd.
Ik heb dit programma gekozen door het vertrouwen die ik heb in de Ciel producten en ik ben er heel tevreden over. Het is een efficiënt programma en ik raad het sterk aan".

Ciel Commercieel Beheer Premium

Mme Barnier

Bedrijf Hond Dienst Plus
« Dit is nu 10 jaar dat wij Ciel klant zijn en wij zijn er erg blij mee. Het is een vriend informaticus die ons Ciel Commercieel Beheer heeft aangeraden. Vroeger deden wij de facturen met de hand, dit was erg langdradig. Nu beheren wij de klanten, de leveranciers, de artikelen... met Ciel Commercieel Beheer, alles is gemaakt om praktisch te werken en tijd te winnen.
Iedere maand drukken wij bijvoorbeeld verkoopstatistieken per product, per zakencijder, per hoeveelheid... af die wij doorsturen aan onze partners. Het is nu reeds twee jaar dat wij veranderd hebben van beheerprograma.
De technische raadgevers van Ciel hebben ons steeds goed ontvangen en hebben altijd een antwoord klaar. Nu, na 10 jaar, heb ik geen spijt gekozen te hebben voor Ciel Commercieel Beheer. »