Picsoo: Devis - Facturation 100% cloud

DBCPTACLOUD

Neuf

Picsoo est une suite de 4 logiciels simples et complets. 15€/mois  • - Clients, articles
  • - Devis - factures
  • - Suivi des règlements
  • - Rappels (relances des factures impayées)
  • - Modèles de documents prêts l’emploiPlus de détails

En savoir plus

Picsoo = 100% volledige web, 100% cloud software. Overal met jou

- Automatische en zeer regelmatige updates.
- Veiligheid: geen back-ups meer te maken.
- Geen installatie meer nodig.
- Toegankelijk via uw webbrowser. U kunt het dus gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Kantoor, winkel, atelier, thuis, onderweg, bij uw klanten, enz. En vanaf elk toestel: PC, MAC, tablet, enz. 2 basisverbindingen zijn voorzien (en u kunt er uiteraard meer toevoegen) !Picsoo vereenvoudigt het beheer van uw boekhouding en facturering. Want als zelfstandige heb je geen tijd te verspillen aan administratieve taken. Toch zult u facturen en offertes moeten uitgeven, betalingen moeten traceren en klanten moeten opvolgen om onbetaalde facturen te vermijden. Om u het leven gemakkelijker te maken, kiest u voor een software voor boekhoudkundig beheer zoals Picsoo, die over al deze functies beschikt en bruikbaar is op pc, Mac, tablet en smartphone.De 4 voordelen van Picsoo :

- Een toonaangevend bedrijf op de markt voor bedrijfssoftware. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief

- Een bedrijf dat luistert naar zijn klanten: onze modules evolueren volgens hun eisen. Met beschikbare, vriendelijke en competente ondersteuning vanuit Waterloo.

- Moderne, intuïtieve en schaalbare technologie. De modules worden regelmatig bijgewerkt om rekening te houden met de door onze gebruikers gevraagde ontwikkelingen, en ook volgens de juridische ontwikkelingen

- Een compleet aanbod van eenvoudige software tegen zeer betaalbare prijzen.


Ontdek Picsoo

4 autres produits dans la même catégorie :